Ready to Fall

Jag är sjuk idag också, men jag känner mig inte så illamående idag som innan.
Tog en ipren igår och det var inte så smart. Mitt ansikte typ svullnade upp och det kliade på hela kroppen. När jag vaknade idag hade det fortfarande inte gått ner i läppen ._. Känns roligt... Tur att jag är borta från skolan idag också då :p

På tal om något annat så kommer det ett nytt Kingdom Hearts snart :D Det heter Dream Drop Distance och kommer till Nintendo 3DS. Jag vet inte om jag kommer köpa det, men jag vill ^^

[Insert headline here]

Jag hittade inget bra namn som rubrik.. Jaja.

Nu har veckan hos min syster gått. Jag har varit kattvakt i hennes lägenhet medan hon har varit i Amsterdam. :) Och jag har varit där HELT ENSAM :O Näe, men det gick bra.

Sportlovet är slut och det är dags för skola igen. Kan inte säga att det känns kul på något sätt att gå upp klockan 7 på en måndag efter en veckas sovmorgon.. Men det ska göras det med.
Jag har varit lite inaktiv pga sportlovet och det faktum att Emilys internet slutade fungera medan jag var där, så jag ska försöka vara lite mer aktiv denna vecka och ta lite mer kort kanske. :)

Min bästa modell

Min söta katt, Leo. Nog för att han kan se sur ut på de flesta tillfällen man tar kort på honom, men han är ändå den som är lättast att ta kort på. Han springer inte iväg, irriterar sig eller gnäller då jag tar fram kameran :)
Dessutom ser han så söt ut <3

And I'm Like, Fuck You

Vi har en tulpan i köket som mamma planterade i typ November efter att hon hade varit i Malta. En av många har växt upp och är jättefin på dagen men på kvällen så stänger den sig... Why is that, I wonder..
På Dagen
På Kvällen

RSS 2.0