The Salvatore Brothers

AAARRGHHHARHGRWG! :D
Jag har fått mina The Vampire Diaries böcker :D
Från början var jag skeptisk med serien, att det bara va något som hade kommit pga Twilight och att det skulle vara jättedåligt, men jag tänkte att jag skulle se det då jag ändå hade serietorka och nu är jag faast.. (som med alla andra serier jag ser :p)
Jag gillar egentligen inte då det är bilder från serier eller filmer på böckerna då det inte ska vara det, men alla de böckerna fanns inte. :( men det här är fint ändå och jag är såå glaaad :D
Jag ska försöka att inte börja läsa nu, jag måste dammsuga, äta och sedan gå till repet.
men jag vill läsa nuuu! <3

Hemma hos Emy

Jag sitter i Emys soffa och softar medan hon och pappa sätter upp lampor och fixar med tavlor. Jag är väldigt hjälpsam :) Snart ska vi äta mat, hoppas jag. Det blir i alla fall fläskfilé med potatisgratäng :D En liten uppdatering, vi får se om det blir något mer inlägg i helgen. ^^


En bild från Kreta 2010


5 April 12:46


; )

Hejsan det här är Lena. Min blogg hittar ni här: www.gamerdude.blogg.se (REKLAM REKLAM REKLAM REKLAM REKLAM REKLAM REKLAM)
Jag och Friday sov här inatt. Vi hade det väldigt trevligt hos Julia. Även när pojkarna gick till Victor så hade vi + Jasmin det väldigt fint.
Ja. Snart ska vi spela in. Det blev lite.... uppskjutet alltihop...och det suger ju. Men får hoppas att det går bra ändå!
JAG ÄR LITE NERVÖS! JAG SKA SPRINGA EN MASSA!! D:
/gamerdude

RSS 2.0