Helt vanlig tisdag

Börjar tisdagen med fysik. Helt vanlig tisdag. Min dag bestod sedan av att sitta i kafeterian och äta tårta :) Stefan, jag och "Petterniklas" for till strömpilen och jag förhandsbokade SSX, TAGGAAAH! :D
-
I helgen var det födelsedagsfirande för mig och Petter, och jag vill säga tack till alla som kom och till alla fina presenter <3 det uppskattades verkligen:)
-
Så här får ni lite bilder från idag. Enjoy!

Alfapet är inte tillämpat för det periodiska systemet..

Idag var det mässa i Noliahallarna om universitet och högskolor. Det började egentligen runt 8 eller 10 eller vad det nu var, men halv 1 var jag där och kollade mig omkring. Fick snabbt sällskap av Lena och Frida (som försvann väldigt snabbt), Sean, Petter, Peter, Wilhelm, Chrin, Mirjam och Stefan. Jag bildbombar lite och visar vad vi gjorde istället för att skriva det.
Här är iaf Försvarsmaktens monter, där man fick testa sina skills. Stefan var överlägsen och slog oss alla...
Liljaskolan var där (av någon anledning) och visade hur det kändes att sitta i en bil uppochner.
Resten av tiden hängde vi hos KTH och kollade in deras monter, som för oss betydde alfapetbordet.
Peter tyckte det var roligt att leka med bokstäverna.
Men den mesta tiden gick faktiskt åt det vi gjorde på den här sista bilden. Ni som inte fattar kopplingen så är det grundämnena i det periodiska systemet. Det fanns inget Q eller Y så vi fick hitta nya lösningar, men vi fick ihop det iaf :)
Ååh, naturskadade <3

Skola

Sitter på skolan nu, har hål. Mirjam är duktig och gör sitt arbetsprov för Designhögskolan som ska in idag (procrastination ftw!) medan jag håller på att kolla facebook ^_^
Kan lägga två oredigerade bilder (ja, jag är lat) från förra veckan på skolan när vi upptäckte den nya kameran för skoltidningen och lekte runt med utrustningen :)

Tvåtusentolv

Lång tid sen jag skrev, men jag sksa försöka ta mer kort och jag måste ha någonstans att lägga upp alla bilder på. Om en vecka fyller jag år, men idag fick jag en present i förväg som jag kan visa upp.
Förutom Soulcalibur V som jag har spelat sen det kom ut ^^

Här är den:
Den passar väldigt bra nu när jag är sjuk också. myyys :)
Nu ska jag sjuka mig lite mer med mat, Chuck säsong 5 och Final Fantasy XIII-2 <3

RSS 2.0